Katalog Artiklar

Marknadsför dina webbplatser genom att skicka in din unika artiklar – artiklar katalog.

Hem » Familjeproblem » Grön trädgård » Planera en köksträdgård

Planera en köksträdgård

Kök trädgårdsskötsel är trädgårdsarbete tekniken där du kan odla mat själv. I köket kan du odla mat bättre än du köper den från marknaden. Livsmedel blir mer färskt och friska men detta kan bara vara möjligt om du planerar din örtagård före plantering. Planering är viktig framgång för varje arbete. Den inledande planeringen är den viktigaste delen av växande en mängd olika frukter och grönsaker för ditt kök. Det är viktigt att planera varje slags behov som krävs för varje anläggning tillväxt.

En kontinuerlig leverans av örter krävs för växter. Noggrann planering hjälper dig att växa livsmedel mycket lätt. För grönsaker växer det är tre olika sätt du kan använda rader i en utsedd sammansvärjning i permanenta grönsaker sängar och slumpmässigt blandas i hela trädgården. Om du har en liten trädgård sedan slumpmässigt blandade sätt är det bästa sättet att trädgårdsskötsel och men vegetabiliska grödor måste konkurrera med närliggande anläggningar för ljus, vatten och näringsämnen då tillväxten av växter kommer att minska. Så är denna teknik inte att föredra av vissa människor. Nyligen kom en ny teknik.

Ett system med fasta sängar, kallas nr gräva sängar. Denna teknik blev mycket fashionabla. Den här tekniken odlas grönsaker i sängar omgiven av permanenta banor. Marken komprimeras inte genom att trampa. Denna teknik behövs medan systeminställningarna, rader är mycket kortare och lätta att komma åt alla delar av området. Denna teknik är också lämplig för små trädgårdar. Dessa metoder kan användas i kök.

Behållare eller potten bör också vara markerad. Behållaren bör väljas enligt dina utrymme och placering av ditt kök. Detta är en viktig del av planera ett kök örtagård. En ordentlig belysning är nödvändig sak för växter att växa. Platsen är mycket viktig sak som vi måste besluta först. Om du kommer att planera dessa saker sedan kommer resultatet av växter definitivt enligt din planering.